Karštų sumuštinių diena

Sausio 14 yra karštų sumuštinių diena


Yra keletas dalykų, kurie labiau vilioja maisto mėgėjus, nei karšto pastrami sumuštinio kvapas, sklindantis pro restoraną. Tiems, kuriems kyla mintis, švęsti Karšto Pastrami sumuštinių dieną būtina.

Karštas Pastrami sumuštinių diena yra burnoje tirpstančio valgomojo patiekalo, kuris yra labai mėgstamas karštas pastrami sumuštinis, šventė. Ryškus kulinarinio grožio pavyzdys, šis skanus delikatesas sukuriamas naudojant plonas vamzdyno griežinėlių karšto pastrami patiektus ant ruginės duonos.

Patiekalas, kurį privaloma išbandyti tiems, kurie lankosi tokiuose miestuose kaip Niujorkas, karštas pastrami sumuštinis turi turtingą istoriją ir daugelį virėjų įkvėpė eksperimentuoti su jo brangiais ingredientais. Retas dalykas, kai paprastas užkandis turi tokią reikšmę ir turi tokį gravitą gastronominiame pasaulyje, todėl atsirado karšto „Pastrami“ sumuštinių diena.

Karštos Pastrami sumuštinių dienos istorija
Pastrami yra labai populiarus mėsos produktas, kilęs iš Rumunijos žydų bendruomenių. Pastrami kilęs iš rumunų „pastrama“, žodžio „pastraipa“ vedinio, kuris rodo, kad maistas buvo konservuotas ar konservuotas.

Paprastai iš jautienos gaminami pastrami atsirado kaip priemonė ilgiau išlaikyti mėsą dienomis, kol šaldymas tapo įprasta. Neapdorota mėsa dedama į sūrymą, o po to iš dalies džiovinama, prieš tai pridedant prieskonių. Tada mėsa rūkoma ir garinama prieš iškrovimą lėkštėse, patiekiamose alkaniems klientams.

Dėl „migracijos“ „Pastrami“ išgarsėjo visame pasaulyje. Dabar jis yra pagrindinis ingredientas madingų kavinių, tradicinių sumuštinių parduotuvių, delikatesų ir gatvės maisto prekystalių meniu. Pirmąjį karštą pastrami sumuštinį pagamino košerinis mėsininkas Sussmanas Volkas 1887 m.

Klasikiniame karšto pastrami sumuštinyje yra mėsos gabaliukai, šviežiai supjaustyta duona (dažniausiai rugiai), garstyčios ir marinuoti agurkai. Bėgant metams daugelis išbandė savo versijas, pridėdami ir atimdami ingredientus, kad suteiktų skonio ar kūrybiškumo brūkšnio. „Pastrami“ yra keliuose patiekaluose, tačiau tradicinis karštas „pastrami“ sumuštinis yra populiariausias pasirinkimas.

Ne paslaptis, kad karštas pastrami sumuštinis turi tam tikrą kultą (tiesiog klauskite Joey Tribbiani), todėl nenuostabu, kad šimtai gurmanų laukia karšto Pastrami sumuštinių dienos atėjimo.

Kaip švęsti Karšto Pastrami sumuštinio dieną
Nėra geresnio būdo atšvęsti Karšto Pastrami sumuštinio dieną, nei pasimėgauti savo prabangiu sumuštiniu. Sukurkite receptą ir surengite vakarėlį namuose draugams ir kolegoms „pastrami“, užsisakykite romanui darbo pietus arba užsisakykite stalą vienoje iš pirmaujančių vietinių „pastrami“ sumuštinių parduotuvių ir leiskite ekspertui gaminti maistą. tau.

Kad ir kokia būtų diena, įsitikinkite, kad šis labai mėgstamas mėsos produktas yra laidos žvaigždė. „Pastrami“ yra plačiai žinomas minios mėgėjas, kuriam seka pasaulinis stebėjimas, tad kodėl gi ne susisiekti su platesne gerbėjų bendruomene ir pasidalyti nuotraukomis, receptais ir rekomendacijomis per socialinę žiniasklaidą ir forumus?

Raktažodžiai:

Žiemos šventės Sausio mėnesio šventės
0 komentarai(-ų).
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Maksimalus ilgis: 70 simbolių